Beschrijving

Halfvrijstaand breedhuis van vijf traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (nok parallel aan de straat, mechanische pannen), met huidig uitzicht uit het begin van de 20ste eeuw; bouwsporen in de rechterzijgevel wijzen op de aanwezigheid van een oudere kern, die naderhand verhoogd werd, zie vlechtingen, gedicht venster en verschil in bouwmateriaal.

Heden met schijnvoegen gecementeerde lijstgevel met dubbelhuisopstand en rechthoekige vensters met rocaille sluitsteen onder omlopende waterlijst; rolluikkasten op de begane grond. Rechthoekige deur in arduinen entablementomlijsting. Aflijnende houten kroonlijst op bladwerkconsoles. Achtergevel van vier traveeën met rechthoekige vensters, ten dele onder houten latei, en aflijnende baksteenfries. Achteraan ommuurde tuin; bakstenen tuinmuur geritmeerd door lisenen.