Burgerhuis ()

Enkelhuis van twee traveeën en twee bouwlagen onder mansardedak (nok parallel aan de straat, leien en mechanische pannen), uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.

Enkelhuis met kleurige, cottage-getinte bakstenen lijstgevel; verwerking van gele baksteen voor muurbanden en ontlastingsbogen. Lijstgevel gemarkeerd door driezijdige, deels houten erker, inspringende deurtravee en rechthoekige muuropeningen onder ijzeren I-latei; brede houten kroonlijst op dito schoorstukken.

Auteurs:  Kennes, Hilde

Tweegezinswoning ()

Als rijwoning opgevatte tweegezinswoning van twee + twee traveeën en twee bouwlagen onder mansardedak (nok parallel aan de straat, leien, mechanische pannen), uit het eerste kwart van de 20ste eeuw. Enkelhuizen met kleurige cottage-getinte bakstenen lijstgevels; verwerking van gele baksteen voor muurbanden en ontlastingsbogen; fries voorzien van tegelpanelen met florale motieven.

Nummer 50A gemarkeerd door torenvormig uitgewerkte rechtse travee onder tentdak met ijzeren bekroning, steekbogige muuropeningen en aangepaste begane grond; nummer 52/1 gemarkeerd door driezijdige houten erker, inspringende deurtravee en rechthoekige muuropeningen onder ijzeren I-latei; brede houten kroonlijst op dito schoorstukken.