Villa ()

Achterin gelegen kleine villa in regionalistische stijl, volgens kadastergegevens gebouwd circa 1949. Witbeschilderde en verankerde baksteen¬bouw onder zadeldaken met sterke dakhelling en klimmende dakkapel. Rechthoekige muuropeningen met kleine roedeverdeling en luiken. Rondbogige deuropening.

• Kadasterarchief West-Vlaanderen te Brugge, 207: Mutatieschetsen, Vlissegem, 1949/3.

Auteurs:  Van Vlaenderen, Patricia

Villa ()

Achteringelegen kleine 20ste-eeuwse villa, getypeerd door streekeigen kenmerken. Witbeschilderde en verankerde baksteenbouw onder zadeldaken met sterke dakhelling en klimmende dakkapel. Rechthoekige muuropeningen met kleine roedeverdeling en luiken. Rondbogige deuropening.

Auteurs:  Huys, Martine