Beschrijving

Voormalige hoeve met losse bestanddelen uit de 18de eeuw, zie weergave op de Ferrariskaart (1771-1778). Haaks op de straat gelegen boerenhuis van vier traveeën onder een zadeldak met pannen. Witgeschilderde, verankerde baksteenbouw; zuidelijk gerichte erfgevel op gepleisterde en grijs geschilderde plint, achtergevel met gepikte plint. Lage korfboogvormige voordeur in omlijsting onder gebogen druiplijst en rechthoekige vensteropeningen (vernieuwd houtwerk). Achtergevel met getralied opkamervenstertje en twee keldergaten. Vernieuwde rechter zijpuntgevel. Links aansluitende achtergevel en zadeldak van noordelijk gerichte woning.

Achterin gelegen dwarsschuur met geïncorporeerde stal parallel aan de straat.

Gesloopt tijdens onderzoek.