Traditioneel diephuis genaamd "Het Vosken" van drie traveeën en twee bouwlagen onder een zadeldak (nok loodrecht op de straat, Vlaamse pannen), uit de tweede helft van de 16de tot de eerste helft van de 17de eeuw.
Gedecapeerde trapgevel van zeven treden met de aanzet van een overhoeks topstuk, in bak- en zandsteenbouw met speklagen en druiplijsten, verankerd door smeedijzeren muurankers. Laatclassicistische rechthoekige deuromlijsting met imposten en plint met keldermond uit blauwe hardsteen van omstreeks 1800. Aangepaste, verlaagde rechthoekige vensters op begane grond en bovenverdieping, vroegere kruiskozijnen met kwartholle negblokken en wigvormig ontlastingssysteem, waarvan de monelen zijn verwijderd. In de tweeledige top met afgevlakte waterlijsten: rechthoekig drielicht met lager middenvenster waarboven een rechthoekig luik, alle met kwartholle negblokken, en een balkgat. Achtergevel: bepleisterde puntgevel met schouderstukken en aangepaste ordonnantie.
Bron: DE MUNCK-MANDERYCK M., DECONINCK-STEYAERT R. & PLOMTEUX G. met medewerking van LINTERS A. 1979: Inventaris van het cultuurbezit in België, Architectuur, Stad Antwerpen, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 3nb, Brussel - Gent. Auteurs: Plomteux, Greet; Steyaert, Rita; Manderyck, Madeleine Datum: De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Agentschap Onroerend Erfgoed (AOE)