Beschrijving

Alleenstaand burgerhuis met voortuintje, drie traveeën en twee bouwalgen onder pannen tentdak, volgens het kadasterarchief gebouwd op grond van de kerkfabriek en zeker bestaande in 1926. Dubbelhuis met gemarkeerd rechter zijrisaliet met bekronende puntgevel met overstekende daklijst met fraaie houten schoorstukken en topstuk. Kleurrijk parement van donkerbruine baksteen met oranje en gele bakstenen speklagen en ontlastingsboogjes op een grijsgeschilderde plint. Bewaard bruin- en witgeschilderd houtwerk en I-lateien met rozetjes. Houten erker boven de centrale deur.

Auteurs: Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen