Eenheidsbebouwing

Beschrijving

Eenheidsbebouwing in spiegelbeeldschema van circa 1900. Rode baksteenbouw verfraaid met gele baksteen voor muurbanden, rollagen en siermetselwerk, confer ruitvorm. Nummer 250: nieuw gevelparement met behouden muuropeningen. Onder gootlijst tandfries met uitgelengd dropmotief.

Bron     : DE GUNSCH A. & METDEPENNINGHEN C.met medewerking van CALLENS T. & VAN DEN MOOTER M. 2005-2006: Inventaris van het bouwkundig erfgoed, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente Kortrijk, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen WVL5, (onuitgegeven werkdocumenten).
Auteurs :  De Gunsch, Ann, De Leeuw, Sofie, Metdepenninghen, Catheline