Beschrijving

Rest van een hoeve, in de Atlas van de Buurtwegen (1844) en nog op de stafkaart van 1872 aangeduid als een zeer ruim, gesloten complex, de gebouwen gegroepeerd rondom een rechthoekig erf, bereikbaar via een ingang in de zuidwestelijke hoek. Hiervan rest slechts een langgestrekt gebouw van twee bouwlagen onder steil zadeldak (nok loodrecht op de straat, Vlaamse pannen), waarschijnlijk het woonhuis. Gezien het erf niet kon bezocht worden kan geen uitsluitsel gegeven worden aangaande een exacte datering. Gebouw van witgekalkte bak- en mergelsteen op een gecementeerde plint. De zijgevel aan straatzijde is voorzien van twee rechthoekige vensters in kalkstenen omlijsting met sponningbeloop en duimen, eind 18de-begin 19de eeuw.

Aansluitend recent poortgebouw en stalgedeelte.