Beschrijving

Achterin gelegen hoeve met lage losse bestanddelen rond geasfalteerd erf. Als site reeds aangeduid op de Ferrariskaart (1770-1778) en op de Atlas der Buurtwegen (circa 1843). Ten noorden van het erf, roodbakstenen boerenhuis van 1911, confer datum in gele baksteentjes in rechter zijgevel. Rechthoekige muuropeningen onder strek van gele baksteen, vernieuwd schrijnwerk. Links, aansluitende stalling onder zadeldak, getoogde muuropeningen. Ten oosten van het erf, ingrijpend verbouwde dwarsschuur onder zadeldak, deels bewaarde horizontale beplanking.

Auteurs: Vanneste, Pol