Burgerhuis Le Sette Stelle

Beschrijving

Iets rijker uitgewerkt neoclassicistisch enkelhuis van drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak. Onderkelderd breedhuis met bepleisterde en beschilderde lijstgevel, gemarkeerd door een centraal deurvenster met balkon, getraliede keldervensters, rechthoekige vensters in geriemde omlijstingen en decoratief stucwerk, waaronder rocaille sluitstenen en panelen met florale motieven.

De uitgewerkte linkerzijgevel vertoont een getrapte fries, sierankers, lisenen en maskerkoppen; eenvoudig aanbouwsel van twee traveeën en één bouwlaag.