Burgerhuis gedateerd 1910

Beschrijving

In de lintbebouwing opgenomen en onderkelderd burgerhuis met enkelhuisopstand van twee traveeën en twee bouwlagen onder een zadeldak van mechanische pannen, op de fries "1910" gedateerd.

Lijstgevel met natuurstenen parement voorzien van neorenaissance elementen en verspringende gevelvlakken; verwerking van arduin voor de onderbouw, de stijlen van de gevarieerde vensters, de muurbanden en de deels doorgetrokken druiplijsten. Steekboogdeur met glas in lood in het bovenlicht, fraaie ijzeren trekbel en voetschraper links. Aflijnende houten kroonlijst op langgerekte consoles.