Teksten van Burgerhuis gedateerd 1927

Burgerhuis gedateerd 1927 ()

Neotraditioneel burgerhuis met dubbelhuisopstand van vijf traveeƫn en twee bouwlagen onder half schilddak met dakkapel, in de centrale cartouche 1927 gedateerd.

Onderkelderd breedhuis met bakstenen lijstgevel op natuurstenen plint. Neotraditionele kruiskozijnen en sierankers. Korfboogdeurtje in geringde omlijsting met sluitsteen en imposten onder uitgewerkt bovenlicht.

Auteurs:  Kennes, Hilde

Burgerhuis ()

Dubbelhuis met twee verdiepingen en zadeldak (pannen) met dakkapel, in een bouwopschrift gedateerd 1927 en opgetrokken in neotraditionele stijl van de 17de-18de eeuw.

Auteurs:  Van Aerschot, Suzanne