Stadswoning ()

Rijhuis van drie traveeƫn en twee bouwlagen onder steil zadeldak, verwijzend naar een oudere kern; huidig uitzicht met parement van witgeglazuurde baksteen uit de eerste helft van de twintigste eeuw; decoratieve verwerking van groengeglazuurde baksteen.

Licht getoogde vensters op de bovenverdieping en aangepaste begane grond. De oorspronkelijke, houten kroonlijst op modillons zit heden verborgen achter een PVC-bekleding.

Auteurs:  Kennes, Hilde

Woning (1) ()

Rijhuis met twee verdiepingen en zadeldak (pannen); de gevelbekleding met glazuurtegels en de kroonlijst op modillons dateren uit het einde van de 19de eeuw, doch de scherpe dakhelling wijst op een oudere kern (17de of 18de eeuw). Verbouwde begane grond met recente winkelpui.

Auteurs:  Van Aerschot, Suzanne