Hoekpand ()

Meermaals aangepast hoekpand (hoek met de Gendarmeriestraat) met oudere kern, zoals blijkt uit het volume en de dakhelling. Breedhuis van drie + drie traveeƫn en twee bouwlagen onder pannen zadeldak. Met schijnvoegen gecementeerde gevels op beschilderde, zandstenen plint, gemarkeerd door grotendeels verlaagde rechthoekige muuropeningen.

Auteurs:  Kennes, Hilde

Rijhuis ()

Rijhuis van twee verdiepingen met gecementeerde gevels (zandstenen plint) en rechthoekige muuropeningen uit de 19de eeuw, doch te oordelen naar het algemeen volume en de helling van het zadeldak (mechanische pannen) met een oudere kern.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne