Kapel van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig-Hart

Beschrijving

Rechthoekige kapel uit het eerste kwart van de 20ste eeuw, van één travee met driezijdige sluiting, onder zadeldak (kunstleien). Bakstenen gebouw, voorzien van baksteenfriezen onder de dakrand, en vlakke bakstenen pilasters. Een spitsboogvenster in elke zijgevel. De voorgevel is een puntgevel, voorzien van een spitsboogportaal in een geprofileerde, bakstenen omlijsting met gecementeerde sluitsteen en imposten, geflankeerd door twee spitsboogvensters. In het portaal een rechthoekige deur met oorspronkelijk houtwerk en gietijzeren traliewerk.