Dorpswoning met werkhuis

Beschrijving

Dorpswoning met werkhuis (?), uit het eerste kwart van de 20ste eeuw. Breedhuis van het dubbelhuistype, drie traveeën en één bouwlaag onder geknikt zadeldak (kunstleien). Bakstenen gebouw op een gecementeerde plint. Lisenen van donkere baksteen. Dropmotieven van helderrode baksteen. Middentravee verhoogd door middel van een puntgevel waarin het dakvenster. Getoogde muuropeningen met gecementeerde afwerking en lekdrempels; oorspronkelijk houtwerk. Gelijkaardige deur.

Het werkhuis (?) is een aanbouw tegen de linkse zijgevel, één travee en lager dan het woonhuis. Schilddak (mechanische pannen). Getoogde muuropeningen.