Achterin gelegen voormalige hoeve met losstaande bestanddelen verscholen achter struiken en bomen.

Ten oosten, boerenhuis van zes traveeën onder pannen zadeldak (nok parallel aan de straat) met oudere, minstens 18de-eeuwse kern van vroegere vakwerkbouw, later versteend en met gecementeerde voorgevel. Heden verankerde geelgeschilderde bakstenen voorgevel op gewitte plint, dito hoekaflijning en daklijst. Rechthoekige deur en vensters onder houten latei, nieuw houtwerk. Binnenin bewaarde samengestelde balkenlaag met zware moerbalken met versierde uiteinden en gleuf van vroeger schoorstuk; deels bewaarde houten stijlen van vroeger stijl- en regelwerk.

Ten zuiden, voormalige dwarsschuur onder pannen zadeldak (nok loodrecht op de straat) met vernieuwde poort.

In noordoosthoek, bakhuis met behouden oven onder pannen zadeldak (nok loodrecht op de straat).

Auteurs: Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen