Aanhorigheden kasteel Ter Hoge Heide

Beschrijving

Vermoedelijk voormalige aanhorigheden bij kasteel "Ter Hoge heide", zie nummers 64 en 66. Eenheidsbebouwing van twee dienstwoningen, vermoedelijk aanhorigheden bij het kasteel "Ter Hoge Heide" van elk twee traveeën en één of twee bouwlagen onder een gemeenschappelijke complexe bedaking van mechanische pannen (nok parallel aan en loodrecht op de straat), gekadastreerd in 1905.

Bakstenen lijst- en topgevels met gecementeerde en witgeschilderde plint, muurbanden, hoekkettingen, hoek- en sluitstenen en getoogde muuropeningen. Verschillende aanpassingen.

• Kadaster Antwerpen, Mutatieregisters Arendonk, schets 1905/20.

Auteurs: Plomteux, Greet