Tuinwijkwoningen, per twee gekoppeld

Beschrijving

Telkens twee in spiegelbeeld gekoppelde, van omhaagde voortuintjes voorziene enkelhuizen van twee traveeën en één bouwlaag onder zadeldak (nok parallel aan de straat, mechanische pannen), uit het begin van de 20ste eeuw.

Baksteenbouw op gecementeerde plint. Gevel gemarkeerd door dito aanzet-, sluitstenen en muurbanden ter hoogte van lekdrempels, tussendorpels en boogruggen, alsook afgelijnd met een rechte muizentand; nummers 63-65 met roze, nummers 64-66 met witbeschilderde voorgevels. Getoogde muuropeningen; bewaard houtwerk bij nummer 63; beschilderde gecementeerde lekdrempels bij nummers 63-65; aangepaste rechthoekige vensters bij nummer 66. Snoekstraat nummers 26-28 en Werkplaatsen nummers 142-144, 150-152, 158-160/Snoekstraat en 174-176 vertonen een analoog schema, evenwel met drie traveeën per enkelhuis en met deels verdwenen dakvensters in deurtravee en achtergevel.