Burgerwoning uit de jaren 1920

Beschrijving

Burgerwoning uit de jaren 1920. Dubbelhuis van oranjerode baksteen onder geknikt zadeldak. Licht vooruitspringende deurtravee oplopend in dakvenster. Verdiepte venstertraveeƫn met aflijnende fries. Rechthoekige muuropeningen met gaaf bewaard houtwerk, vernieuwde poort in aangepaste muuropening.

Bron     : De Gunsch A. & De Leeuw S. met medewerking van Callens T. 2006: Inventaris van het bouwkundig erfgoed, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente Anzegem, Deelgemeenten Anzegem, Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Kaster, Tiegem en Vichte, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen WVL27, (onuitgegeven werkdocumenten).
Auteurs :  De Gunsch, Ann, De Leeuw, Sofie
Datum  :