Woonstalhuis

Beschrijving

Woonstalhuis (nokrichting parallel aan de straat) uit de 19de en de 20ste eeuw. Gelegen op afgepaald domein grenzend aan 's Hertogendijk. Rechthoekig verankerd bakstenen gebouw van één bouwlaag onder zadeldak (mechanische pannen en golfplaten). Onderkelderde zuidwestelijke hoek woonhuis met opkamervenster aan zuidgevel. Rechthoekige muuropeningen.

Bron     : Plomteux G., Steyaert R. & Wylleman L. 1985: Inventaris van het cultuurbezit in België, Architectuur, Provincie Antwerpen, Arrondissement Antwerpen, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 10N3 (Ru-Z), Brussel - Gent.
Auteurs :  Wylleman, Linda