Teksten van Dubbelvilla Rietvoorn en Liereman

Dubbelvilla Rietvoorn en Liereman ()

Tweegezinswoning met halfondergrondse garage, gesigneerd "A. JANSSENS" en in het kadaster geregistreerd in 1957. Dominerende, afgewolfde rieten bedaking en houten bebording in zijgeveltoppen. Witbeschilderd gevelparement op onbeschilderde plint. Getoogde deuropening in omlijsting van gesinterde baksteen. Ondergrondse autobergplaatsen.

• Archief Onroerend Erfgoed - Afdeling West-Vlaanderen, Archiefnummer W/00266.

Auteurs:  Vanwalleghem, Aagje

Tweegezinswoning, gesigneerd A. Janssens. Regionalistische bouwtrant, zie witbeschilderd gevelparement op bakstenen plint, houten bebording in zijgeveltoppen, afgewolfd zadeldak met strobekleding, getoogde deuropoening in omlijsting van grijze klinkers.

Auteurs:  Huys, Martine