Kasseiweg Kanegem-Aarsele

landschappelijk element

Beschrijving

* Jules van Ooststraat/ Neringenstraat z.nr. Kasseiweg Aarsele-Kanegem. Onderdeel van de landelijke verbindingsweg tussen de dorpskernen van Kanegem en Aarsele, vooral gevormd door de Neringenstraat. Beschermd als monument bij M.B. van 30/05/2000.

Historiek en beschrijving, zie Neringenstraat.

Bron     : Callaert G. & Santy P. met medewerking van Boone B., Devooght K. & Moeykens S. 2007: Inventaris van het bouwkundig erfgoed, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente Tielt, Deel I: Stad Tielt (straten A-R), Deel II: Stad Tielt (straten S-Z), Deelgemeenten Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen WVL29, (onuitgegeven werkdocumenten).
Auteurs :  Callaert, Gonda, Santy, Pieter