Architectenwoning van Xavier Nolf

Beschrijving

Architectenwoning, naar ontwerp van architect Xavier Nolf uit Lendelede, uit het einde van de 20ste of het begin van de 21ste eeuw. Kubusvormig volume van twee bouwlagen onder platte bedaking, gevels afgewerkt in wit plaatmateriaal. Aluminium schrijnwerk met grote glasvlakken, onder meer door- en omlopende vensterstrook op de tweede bouwlaag. Opvallend element met de integratie van een lange houten ligger, aan de rechterkant in de woning ingewerkt, aan de linkerkant uitlopend en fungerend als poorttoegang naar achter toe.

Auteurs: Santy, Pieter; Devooght, Kristien