Uw zoekopdracht geeft 18204 resultaten. Het maximum aantal zoekresultaten werd beperkt tot 10000. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen.

18204 resultaten


ID: 4 | Bouwkundig element

Rij burgerhuizen

Albert Liénartstraat 6-30 (Aalst)
Homogene rij burgerhuizen uit het vierde kwart van de 19de eeuw. Drie tot vijf traveeën en drie tot vier bouwlagen onder zadeldaken.


ID: 301021 | Bouwkundig geheel

Keizersplein met deel aanpalende bebouwing

Arbeidstraat, Boterstraat, Keizersplein, Korte Nieuwstraat, Nieuwstraat (Aalst)
Het Keizersplein is een rechthoekig plein gelegen tussen de Korte Zoutstraat en de Nieuwstraat en wordt begrensd door een vlakke noordoostelijke gevelwand en een zuidwestelijke gevelwand met ten oosten en ten westen uitspringende panden.


ID: 313 | Bouwkundig element

Burgerhuis

Baardegem-Dorp 29 (Aalst)
Huis van vijf traveeën, twee bouwlagen onder gebogen zadeldak, daterend uit midden 19de eeuw. Gecementeerde lijstgevel, voorzien van schijnvoegen.


ID: 150 | Bouwkundig element

Hoekpand

Bauwensplein 10 (Aalst)
Huis met twee en een halve verdieping en vijf traveeën onder zadeldak (pannen), daterend uit de tweede helft van de 19de eeuw.


ID: 474 | Bouwkundig element

Burgerhuis

Bergsken 20 (Aalst)
Burgerhuis van zes traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak. Gecementeerde en door middel van schijnvoegen belijnde lijstgevel uit de 19de eeuw.


ID: 473 | Bouwkundig element

Tweewoonst

Bergsken 4-6 (Aalst)
Tweewoonst van twee bouwlagen en respectievelijk drie en twee traveeën onder zadeldak (nok parallel aan de straat, mechanische pannen), daterend uit de 19de eeuw.


ID: 12 | Bouwkundig element

Architectenwoning Antoon Blanckaert

Capucienenlaan 14-16 (Aalst)
Hoekwoning en aanpalende woning gekenmerkt door een evenwichtige volumewerking, gebouwd in 1932 naar ontwerp van architect Antoon Blanckaert.


ID: 14 | Bouwkundig element

Burgerhuis

Cumontstraat 11-13 (Aalst)
Burgerhuis van acht traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak, uit het vierde kwart van de 19de eeuw. Bepleisterde en witbeschilderde lijstgevel op arduinen plint. Bredere linker poorttravee en voordeurrisaliet.


ID: 15 | Bouwkundig element

Burgerhuis

Cumontstraat 9 (Aalst)
Huis met vijf traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak, daterend uit eind 19de eeuw. Bepleisterde en beschilderde lijstgevel op arduinen plint.


ID: 18 | Bouwkundig element

Burgerhuis

Dendermondse steenweg 16 (Aalst)
Huis met twee bouwlagen van drie traveeën onder zadeldak, uit het tweede kwart van de 19de eeuw. Bepleisterde lijstgevel op arduinen plint.