Naar aanleiding van een verkaveling en opsplitsing in verschillende bouwloten, een oppervlakte van 3.089 m2, werd een archeologienota opgemaakt.
Bij het verkennend booronderzoek is geopteerd voor een grid van 10 m bij 12 m. De boringen werden geplaatst in een regelmatig en verspringend driehoeksgrid. Tijdens het daaropvolgende archeologisch booronderzoek werd een boorgrid uitgezet van 5m bij 6m. Tijdens het archeologisch booronderzoek zijn tien vuursteenartefacten opgeboord, waarvan 7 in situ. De vondsten zijn aangetroffen over een relatief ruim gebied en clusteren slechts zwak centraal in de oostelijke helft van het plangebied. Deze relatief ruime spreiding evenals de vastgestelde variatie in gebruikte vuursteen zou erop kunnen wijzen dat in het plangebied sprake is van meerdere occupaties. Duidelijke vuursteenclusters zijn niet aangeboord, maar zijn vermoedelijk wel aanwezig. Bovendien wijst de variabiliteit onder de artefacttypes op allerlei activiteiten ter plaatse (vuursteenbewerking, werktuigproductie en -gebruik). De aanwezigheid van enkele zwaar verbrande vondsten kan wijzen op de aanwezigheid van één of meerdere haardplaatsen.
Enkele vuursteenvondsten zijn aan het oppervlak ingezameld. Dit toont aan dat de vindplaats, ondanks de relatief gave bodemopbouw, toch deels door landbouwactiviteiten is vernietigd.