Persoon

Gyselinck, Guillaume

ID
9362
URI
https://id.erfgoed.net/personen/9362

Erfgoedobjecten

Ontwerper van

Burgerhuis naar ontwerp van Guillaume Gyselinck

Sportstraat 217 (Gent)
Rijhuis van twee traveeën en twee bouwlagen onder later aangepast pseudo-mansardedak (pannen) met daklichten, gebouwd naar ontwerp van architect Guillaume Gyselinck van 1937.


Burgerhuis naar ontwerp van Guillaume Gyselinck

Koningin Fabiolalaan 89 (Gent)
Het onderkelderde rijhuis is volgens de bouwaanvraag van 1938 gebouwd naar ontwerp van architect Guillaume Gijselinck (Gent). Het gebouw telt twee bouwlagen en twee traveeën onder een plat dak.


Burgerhuis naar ontwerp van Guillaume Gyselinck

Rijsenbergstraat 64 (Gent)
Deels onderkelderde halfopen bebouwing van twee bouwlagen en twee traveeën onder een plat dak, volgens een bouwaanvraag van 1937 naar ontwerp van architect Guillaume Gyselinck in opdracht van Leon De Vijlder.


Burgerhuis ontworpen door Guillaume Gyselinck

Duifhuisstraat 73 (Gent)
Het onderkelderde rijhuis is volgens de bouwaanvraag van 1936 gebouwd voor mejuffer Y. Paynjon naar ontwerp van Guillaume Gyselinck. Het huis telt twee bouwlagen boven een kelder en wordt afgedekt door een plat dak.


Modernistisch burgerhuis naar ontwerp van Guillaume Gyselinck

Rijsenbergstraat 68 (Gent)
Deels onderkelderd, modernistisch rijhuis van twee bouwlagen en twee traveeën onder een plat dak, volgens een bouwaanvraag van 1937 naar ontwerp van architect Guillaume Gyselinck in opdracht van Louis Declercq.


Thema's

Ontwerper van

Aaigemstraat

Distelstraat

Patijntjestraat