Arthur D'Havé realiseerde een paviljoen op de wereldtentoonstelling van 1930 in Antwerpen, mogelijk het paviljoen van de Stad Brussel (dienst voor toerisme). Hij zou ook projecten ontwikkeld hebben voor "Huile Imperial". Hij realiseerde ook enkele bouwwerken in de regio Brussel, zoals in 1929 Opaallaan 50 in Schaarbeek, evenals Emile Bossaertlaan 10 en 12 in Koekelberg. Arthur D'Havé is ook de ontwerper van de woningen Leescorfstraat 62 tot en met 72 en Van Hersteenstraat 17 tot en met 23 te Antwerpen.
Samen met zijn broer Albert D'Havé ontwierp hij onder meer de woningen langs de Grondwetlaan 84-86 te Gent (Sint-Amandsberg). De achterliggende betonnen fabrieksgebouwen zijn door Arthur D'Havé ontworpen, volgens een systeem van gewapend beton waarop hij een patent had.
Het laatste project waarmee Arthur D'Havé bezig was tot aan zijn overlijden was de restauratie van de kerk van Sint-Anna in Pede.
Everdijstraat 1-5, Kammenstraat 57-67 (Antwerpen) Imposant woon- en handelscomplex in art-decostijl op de hoek van Kammenstraat en Everdijstraat, opgetrokken door de Samenwerkende Maatschappij “Le Foyer Bourgeois”, naar een ontwerp door de architect Daniël Rosseels en het Bureau Technique du Bâtiment Teknon uit 1921-1922, uitgevoerd vermoedelijk onder leiding van de architect Jean-Laurent Hasse in 1923-1925.