Openbaar onderzoek over de vaststelling van de inventaris bouwkundig erfgoed in Limburg

woensdag 31 mei 2017

Campagnebeeld

Het agentschap Onroerend Erfgoed bereidt de vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed gelegen in de provincie Limburg voor. Op 1 juni start het openbaar onderzoek, dat loopt tot en met 30 juli 2017.

Openbaar onderzoek

Alle informatie over het openbaar onderzoek is verzameld op een aparte webpagina. Je vindt op deze pagina een overzicht van het bouwkundig erfgoed in Limburg dat bij deze vaststellingsprocedure is betrokken. De manier waarop je opmerkingen of bezwaren kunt indienen staat er ook uitgelegd.

Extra inhoudelijke informatie?

Wil je meer inhoudelijke informatie of een foto van het bouwkundig erfgoed dat wordt vastgesteld? Dat kun je vinden in onze wetenschappelijke inventaris op de inventariswebsite. Let op: de extra inhoudelijke informatie die je in de wetenschappelijke inventaris vindt over het bouwkundig erfgoed, maakt geen deel uit van de vaststellingsprocedure.

Heb je nog vragen?

Vragen over de inventaris van het bouwkundig erfgoed of over de vaststellingsprocedure kun je stellen aan het inventaristeam. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of via inventaris@onroerenderfgoed.be.

Logo Onroerend Erfgoed

Deze site is een realisatie van Onroerend Erfgoed, een agentschap van de Vlaamse Overheid dat onroerend erfgoed in Vlaanderen inventariseert, onderzoekt, beschermt, beheert en de ontsluiting ervan stimuleert.