Teksten van Cellinilaan

https://id.erfgoed.net/themas/10616

Cellinilaan ()

Straat vertrekkend vanuit de tweesprong van de Quinten Matsijslaan en de Memlinglaan om deel uit te maken van het kruispunt Van Maerlantlaan / Montaignelaan. Gelegen ten zuidwesten van La Potinière (Parc Royal) tussen de (historische) verkavelingsblokken 10c en 13 op het voormalig grondgebied van Klemskerke. Licht geknikt wegtracé. Betonnen straatelement met straatnaambord.

  • Herwaarderingsplan Concessie De Haan, Kleio en Mino, 2011.

Auteurs:  Vanwalleghem, Aagje
Datum:
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Agentschap Onroerend Erfgoed (AOE)


Je kan deze tekst citeren als: Inventaris Onroerend Erfgoed 2024: Cellinilaan [online], https://id.erfgoed.net/teksten/141608 (geraadpleegd op ).


Cellinilaan ()

Laansegment vertrekkend vanuit de tweesprong van Quinten Matsijs- en Memlinglaan om deel uit te maken van het kruispunt Van Maerlant- en Montaignelaan, ten zuidwesten van het tennisveld.


Bron: DELEPIERE A.-M., HUYS M. & KERRINCKX H. 2005: Inventaris van het bouwkundig erfgoed, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente De Haan, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen WVL9, onuitgegeven werkdocumenten.
Auteurs:  Huys, Martine
Datum:
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Agentschap Onroerend Erfgoed (AOE)


Je kan deze tekst citeren als: Inventaris Onroerend Erfgoed 2024: Cellinilaan [online], https://id.erfgoed.net/teksten/112338 (geraadpleegd op ).