Teksten van Gracialaan

Gracialaan ()

Straat tussen Maria Hendrikalaan en de Tollenslaan. De niveauverschillen tussen voor- en achterzijde worden efficiënt verwerkt in de plattegronden en de opstanden van de diverse villa's.

• Herwaarderingsplan Concessie De Haan, Kleio en Mino, 2011.

Auteurs:  Vanwalleghem, Aagje

Gracialaan ()

Tussen Maria Hendrikalaan en het kruispunt met de Teniers-Orteliuslaan en de in het verlengde lopende Tollenslaan, ten noordoosten van het tennisveld. Schuin tracé in het vlakke gedeelte tot de Goethelaan en verder bochtig verloop in het oplopende gedeelte naar de Tollenslaan waarin niveauverschillen tussen voor- en achterzijde efficiënt worden verwerkt in plattegronden en opstanden van diverse villa's.

Auteurs:  Huys, Martine