Teksten van Jordaenslaan

Jordaenslaan ()

Laan, westwaarts in het verlengde van de Mercatorlaan en oostwaarts in het verlengde van de Marie-Josélaan. Gevat tussen de Tenierslaan en het hoger gelegen kruispunt de Bretoenselaan/ Prinses Josephinalaan/ Marie-Josélaan. Gesitueerd ten noordoosten van La Potinière (Parc Royal) tussen de (historische) verkavelingsblokken 28 en 29, deels op het voormalig grondgebied van Klemskerke en deels op het voormalig grondgebied van Vlissegem. De geasfalteerde straat wordt onder meer gekenmerkt door een recht wegtracé

• Herwaarderingsplan Concessie De Haan, Kleio en Mino, 2011.

Auteurs:  Vanwalleghem, Aagje

Jordaenslaan ()

In het verlengde van de Mercatorlaan, tussen Tenierslaan en het hoger gelegen kruispunt Bretoenselaan, Prinses Josephine- en Marie-Josélaan, ten noordoosten van het tennisveld.

Auteurs:  Huys, Martine