Dennenlaan

Beschrijving

Ten zuidwesten van de dorpskern gelegen verkaveling uit het midden van de jaren 1960; op de 18de-eeuwse Ferrariskaart staat deze omgeving aangeduid stond als B(oi)s Den Hack. De straat werd aangelegd samen met de Fazantenlaan. Bebouwd met villa’s op riante beboomde percelen van het midden van de jaren 1960 tot de late jaren 1970.

• Kabinetskaart van de Oostenrijkse Nederlanden voor Zijn Koninklijke Hoogheid de Hertog Karel Alexander van Lotharingen, Jozef Jean François de Ferraris, Koninklijke Bibliotheek van België, uitgegeven in 1770 – 1778, schaal 1:11.520 herleid naar 1:25.000.

Auteurs: Mertens, Joeri