Steegsebaan

Beschrijving

Zijstraat van de Steegstraat, die verbinding geeft met het gehucht Gerheide; gekarakteriseerd door overwegend vrijstaande eengezinswoningen, die verjongen naargelang men zich verwijdert van het centrum. Tegenover nummer 121 bevindt zich een door linden omgeven, tweevoudig kapelletje van circa 1936-1937 en ter hoogte van nummer 149-2 een eenvoudige pijlerkapel omgeven door drie linden.

Bron     : Kennes H. & Steyaert R. 2002: Inventaris van het cultuurbezit in BelgiĆ«, Architectuur, Provincie Antwerpen, Arrondissement Turnhout, Kanton Mol, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 16N5, Brussel - Turnhout.
Auteurs :  Kennes, Hilde