Stijgbeugelpad

Beschrijving

Recht pad haaks getrokken op de Zoutelaan, tussen de Welseweg ten noorden en doodlopend even voorbij het Zeeuwspad ten zuiden. Losstaande villabebouwing voornamelijk uit het tweede en derde kwart van de 20ste eeuw. Zonder nummer, met rieten bedaking, hoge schouw en vijfzijdige glazen erker.

• Sint-Lukasarchief Brussel, Inventarisatie van het bouwkundig erfgoed in de Villawijk Prins Karellaan te Knokke-Heist, in opdracht van WITAB (Westvlaamse Intercommunale voor Technisch Advies en Bijstand Brugge), deel VII, mei-juni 1994, s.p.

Auteurs: Vanneste, Pol; Hooft, Elise; Callaert, Gonda