Perelaarstraat

Beschrijving

Tijdens het proefsleuvenonderzoek zijn de archeologisch relevante afzettingen onderzocht op sporen en vondsten. Er werd weinig vondstmateriaal aangetroffen. Het gaat om enkele aardewerkscherven met een datering vanaf de metaaltijden tot en met de Nieuwste Tijd. Wat betreft sporen werden voornamelijk paalkuilen aangetroffen. Ze komen voor in palenclusters en behoren mogelijk tot meerdere structuren. De clusters liggen verspreid over het terrein wat doet vermoeden dat het om meerdere structuren gaat. Enkele ploegsporen en een kuil vullen het sporenbestand aan.

Auteurs: Meylemans, Erwin

Sporen en vondsten