Vooronderzoek Kuurne Vijverhoek 21

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 6410
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Het archeologisch vooronderzoek met ingreep in de bodem bracht slechts een beperkte hoeveelheid archeologische sporen aan het licht welke niet konden worden gedateerd. Deze sporen hebben wellicht te maken met de indeling van het cultuurlandschap in het verleden. In totaal konden 4 grondsporen opgetekend worden. Er werd geen vondstenmateriaal aangetroffen. Het gaat om de resten van drie greppels en een natuurlijk spoor.

Bron: Boecksteyn A. (Red.) 2020: Proefsleuvenonderzoek Kuurne Vijverhoek: Verslag van Resultaten, Monument Vandekerckhove E79. Ingelmunster: Monument Vandekerckhove nv.
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: MONUMENT - VANDEKERCKHOVE

Ongedateerde greppels