Vooronderzoek Kortenaken Tiensestraat

Beschrijving

Tijdens het proefsleuvenonderzoek werden de resultaten van het landschappelijk bodemonderzoek geverifieerd. De bodembewaring is matig. Daarnaast zijn er 32 sporen waargenomen, hoofdzakelijk recente sporen die in verband staan met grondbewerking. Archeologisch relevante sporen zijn er niet aangetroffen.

Bron     : Broeckmans D. en Kaszas G. 2020: Archeologische evaluatie van het bodemarchief tussen de Tiensestraat en de Bauwelstraat te Kortenaken: Verslag van Resultaten, ABO Archeologische Rapporten 1151. Gent: ABO NV.
Auteurs :  ABO NV

Recente sporen