Kampenhout Slibdepot Oudenhuisbaan

Beschrijving

Ten zuiden van de Oudenhuisbaan werden kuilen en 2 paalsporen aangesneden samen met sporen van steenontginning (vergraven pakketten). Ten noorden van de Oudenhuisbaan werden 18 paalkuilen aangetroffen waarin geen structuur kon herkend worden. Er werden ook 31 kuilen, 20 greppelsegmenten en 1 depressie  aangetroffen, evenals sporen van zandsteenwinning. Er werd een eenslagsteker aangetroffen als aanlegvondst, vermoedelijk mesolithisch. In een kuil werd secundair verbrand dierlijk bot, vermoedelijk het spaakbeen van een schaap of geit aangetroffen.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Raap België bvba

Lithisch artefact