Heirstraat 453

Beschrijving

Het proefsleuvenonderzoek leverde 15 kuilen, 9 greppels en 2 paalkuilen van onbekende datering op. Twee kuilen en één paalkuil met paalkern werden toegewezen op basis van het vondstmateriaal en de gegevens uit het bureauonderzoek aan de nieuwste tijd.

Auteurs: Vanderhoydonck, Ingrid

Kuilen nieuwste tijd

Datering: nieuwste tijd
Typologie: kuilen, paalkuilen

Beschrijving:
Twee kuilen werden op basis van het aangetroffen materiaal in de vulling bestaande uit baksteen toegewezen aan de nieuwste tijd.

Ongedateerde sporen

Typologie: greppels, kuilen, paalkuilen

Beschrijving:
In het sleuvenonderzoek werden 9 greppelsegmenten, 15 kuilen met antropogene oorsprong en 2 paalkuilen aangetroffen met een onbekende datering. Er werd geen vondstmateriaal aangetroffen in het vlak en in de coupes, maar omwille van de stratigrafische positie gaat de erkend archeoloog uit van een archeologische relevantie.