Industrieterrein Oost Fase 3 deelgebied 2 zone 1

Beschrijving

Het terrein werd op basis van geofysisch onderzoek, landschappelijke profielputten en proefsleuven onderzocht. Uit de resultaten bleek het terrein enerzijds sterk erosiegevoelig en anderzijds bevatten het slechts 6 sporen waarvan 2 veldwegen uit de nieuwste tijd, 2 silo's en 1 vermoedelijke veldoven vermoedelijk uit de ijzertijd en 1 paalkuil met een onbepaalde datering.

Auteurs :  Vanderhoydonck, Ingrid
Datum  : 17-02-2021

Wegen nieuwste tijd

Datering: nieuwste tijd
Typologie: onverharde wegen

Silo ijzertijd

Datering: ijzertijd
Typologie: silo's, sporen, vaatwerk, veldovens
Materiaal: aardewerk

Beschrijving:
Er werden 2 silo's aangetroffen waarvan 1 slecht bewaard en een veldoven. Een van de sporen werd aan de hand van het handgevormd aardewerk toegewezen aan de ijzertijd.

Paalkuil

Typologie: paalkuilen