Acacialaan 8-12

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7607
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Het proefsleuvenonderzoek geeft aan dat op het terrein voornamelijk archeologische sporen aanwezig zijn uit de nieuwste tijd. Ze zijn te relateren aan de recente bebouwing en aan de afbraakwerken. In de meest noordwestelijke hoek van het terrein werden vijf paalsporen aangetroffen die aan de hand van de uitloging, aflijning en het vondstmateriaal toe te schrijven zijn aan de metaaltijden. Een kijkvenster rondom deze sporen toont aan dat het gaat om enkele geïsoleerde sporen. Indien er een waardevolle archeologische site aanwezig is, zal deze vermoedelijk op de percelen ten noorden en ten westen van het terrein liggen.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: All-Archeo bv

Sporen uit de metaaltijden