Vinktstraat 26

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7609
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Tijdens het proefsleuvenonderzoek zijn drie greppelsegmenten aangesneden. In spoor drie werden enkele aardewerkfragmenten aangetroffen. Deze fragmenten zijn zo klein en verweerd dat er niet tot een datering kan gekomen worden. Gezien er in de andere twee segmenten geen vondsten werden aangetroffen en ook geen inclusies op te merken zijn, is een datering hier moeilijk. Ook de historische kaarten kunnen ons geen aanwijzing geven, want ter hoogte van het projectgebied worden geen (perceels)greppels gekarteerd. Geen van de greppels hebben dus opmerkelijke eigenschappen die het mogelijk maakt ze in een bepaalde tijdsperiode te plaatsen.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Ruben Willaert nv

Greppels