Gevaertsdreef

Beschrijving

De werken aan de riolering en bestrating in de Gevaertsdreef hebben een deel van de noordelijke versterkingswerken van de stad Oudenaarde aangesneden. Overleg met de projectleider leert dat de huidige rioleringswerken zich situeren op het bestaande, centraal in de straat gelegen oude rioleringstracé. De muurresten die zich ten noorden van dit traject situeren zullen met andere woorden gevrijwaard blijven van vernietiging. Enkel ter hoogte van de aansluitingen naar de huizen toe zal men de muurmassieven gedeeltelijk en in beperkte mate dienen te doorbreken.

Auteurs: Moens, Jan

Stadsmuur