Antwerpsesteenweg 840

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7562
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

De metaaldetectie leverde geen relevant archeologisch vondstmateriaal op. Het plangebied is bovendien reeds in grote mate verstoord, waardoor de kans op het aantreffen van archeologisch relevante sporen of materialen zeer klein kan worden ingeschat. Er werden geen vondsten aangetroffen die verband houden met het Franse belegeringskamp uit 1678.

Er werden tijdens het proefsleuvenonderzoek geen archeologisch relevante vondsten en/sporen aangetroffen. Het terrein bleek in grote mate verstoord te zijn door de recente bebouwing. Ook in de niet verstoorde zones werden geen archeologisch relevante grondsporen gedocumenteerd.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Acke & Bracke bvba