Dorpsstraat 52

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7593
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Het landschappelijk booronderzoek heeft aangetoond dat binnen het plangebied voornamelijk matig droge tot natte zandbodems met Ap-C profiel aanwezig zijn waarbij sprake is van een hogere verstoringsgraad. Er werden geen indicaties voor een in situ bewaring van mogelijke steentijd artefactensites aangeboord.

Ondanks de landschappelijke ligging en de archeologische verwachting werden geen relevante sporen en/of vondsten aangetroffen. Er werden uitsluitend diverse en soms omvangrijke verstoringen waargenomen die gedateerd kunnen worden in de 20ste en 21ste eeuw en gelinkt aan de voormaligeĀ bebouwing.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Acke & Bracke bvba