Vindplaats 10 Bedrijventerrein Noordoost

• is deel van de aanduiding als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 3704
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Tijdens de opgraving van deze vindplaats zijn in totaal 12 sporen gedocumenteerd. Er zijn een drietal duidelijke paalkuilen waargenomen en een tweetal duidelijke kuilen. De overige sporen zijn natuurlijk van aard of eerder twijfelachtig. Er lijkt geen structureel verband tussen de verschillende paalkuilen te zijn. Er zijn ook geen aanwijzingen om ze aan bepaalde activiteiten te linken. Gezien de ligging in de alluviale vlakte van de Krommebeek kan een verband met hooien of veeteelt vermoed worden. Door het ontbreken van aardewerk kunnen de sporen niet nader gedateerd worden.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: BAAC Nederland bv

Granaatinslagen WO I