Ertveldesteenweg 22

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7833
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

De resultaten van het landschappelijk profielputtenonderzoek hebben aangetoond dat het volledige plangebied onderhevig is geweest aan antropogene verstoring. Hierdoor is de kans op het aantreffen van in situ steentijdarcheologie heel laag tot onbestaand.

Er werden tijdens het proefsleuvenonderzoek slechts een gracht en ploegsporen uit de nieuwe of nieuwste tijden aangesneden onder de aanwezige dubbele bouwvoor. Daarnaast werden op verschillende plaatsen recente verstoringen aangetroffen met glas en vaatwerk uit de 20ste eeuw. Er werden geen vondsten aangetroffen.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: BAAC Vlaanderen bvba

Grondsporen