Lindenboslaan

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7953
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Om inzicht te krijgen in de bodemopbouw en het potentieel op aanwezigheid van steentijd artefactensites te onderzoeken, werd eerst een landschappelijk booronderzoek uitgevoerd. Op basis van de resultaten van het landschappelijk booronderzoek, bleek de kans op de aanwezigheid van nog intacte steentijd artefactensites enkel voor het zuidelijk deel van het plangebied hoog. Vervolgens werd er overgegaan tot een verkennend booronderzoek. Het verkennend booronderzoek leverde geen vondsten op die de aanwezigheid van een steentijd artefactensite konden aantonen. Tot slot werd er nog een proefsleuvenonderzoek uitgevoerd. Tijdens het proefsleuvenonderzoek werden geen archeologische sporen aangetroffen noch vondsten gedaan.

Auteurs: Hertoghs, Sarah

Datering: nieuwste tijd