Moubeek-Vloethemveld

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 7834
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Tijdens het proefsleuvenonderzoek werden in totaal 3 archeologisch relevante sporen aangetroffen, het gaat uitsluitend om paalsporen. Na het couperen van twee van deze paalsporen werd duidelijk dat het hier gaat om de onderkanten van afgetopte sporen: ca. 7 cm van de sporen waren nog bewaard. Hiernaast liepen er verschillende drainage- en mogelijk perceelgreppels doorheen het plangebied, alsook veel recente kuilen. Doordat er geen vondsten werden aangetroffen en geen staalnames nodig geacht werden, is het niet mogelijk om de paalsporen te dateren.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Raap België bvba

Grondsporen